In de media

U vindt hier berichten die over Trefpunt in de media zijn verschenen.

Oud-Alblas krijgt multifunctioneel dorpshuis; namen zijn welkom

Geschreven door Alblasserdamsnieuws. Gepost in In de media.

OUD-ALBLAS – De gemeenteraad van Molenwaard heeft dinsdag 17 november 2015 ingestemd met het maken van het definitieve ontwerp van een nieuw dorpshuis aan de Beemdweg in Oud-Alblas. Het dorpshuis, dat ruim twee miljoen euro gaat kosten, wordt de vervanger van het huidige Trefpunt. Tot de nieuwe multifunctionele accommodatie gereed is, blijft het Trefpunt open.
Schrijf reactie (0 Reacties)

Groen licht voor nieuw dorpshuis in Oud-Alblas

Geschreven door Het Kontakt. Gepost in In de media.

OUD-ALBLAS • De gemeenteraad van Molenwaard heeft dinsdagavond ingestemd met het plan voor een nieuw dorpshuis in Oud-Alblas.

"Eindelijk licht in de tunnel", reageerde PvdA-raadslid Eric Spaans op het voorstel van het college om 2,3 miljoen euro uit te trekken voor een multifunctionele accommodatie, die aan de rand van het dorp, langs de Beemdweg, moet komen te liggen. Het heeft enkele jaren geduurd voordat er nu eindelijk een beslissing genomen is door de Molenwaardse gemeenteraad.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Informatieavond over nieuw dorpshuis in Oud-Alblas

Geschreven door Het Kontakt. Gepost in In de media.

OUD-ALBLAS • Stichtingsbestuur Multifunctionele Accommodatie Oud-Alblas en de gemeente Molenwaard houden donderdag 19 november in Trefpunt een infoavond over het nieuwe dorpshuis. Welkom zijn inwoners, verenigingen en andere belangstellenden. De aanvang is 20.00 uur, inlopen kan vanaf 19.30 uur.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Ontwerp voor nieuw Trefpunt al in september gereed

Geschreven door Het Kontakt. Gepost in In de media.

OUD-ALBLAS • In september ligt er een uitgewerkt voorlopig ontwerp voor de nieuwbouw van dorpshuis Trefpunt in Oud-Alblas. Bongers Architecten heeft hiertoe vandaag de opdracht gekregen van de gemeente Molenwaard.

Het bestuur van het Trefpunt is blij dat de gemeenteraad van Molenwaard heeft ingestemd met het vervolgtraject voor de nieuwbouw van het dorpshuis in Oud-Alblas. Hiermee ligt de weg open voor de volgende stappen naar een nieuw en financieel gezond multifunctioneel centrum.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Met aangepast voorstel kan 'Trefpunt' verder

Geschreven door Het Kontakt. Gepost in In de media.

OUD-ALBLAS • De ontwikkeling van de bouw van het nieuwe dorpshuis in Oud-Alblas kan doorgaan; dat was het resultaat van een raadsbrede aanpassing van het collegevoorstel rond het al jaren voortslepende hoofdpijndossier.

Er lijkt nu toch echt voortgang in te zitten: het nieuwe bestuur van het huidige Trefpunt heeft al meerdere maatregelen getroffen om de uitgaven te beperken en de inkomsten te verhogen. Er ligt daarnaast een plan om binnen het budget aan de Beemdweg een compact nieuw dorpshuis neer te zetten.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Algemene informatie

Gemeenschapscentrum Trefpunt
Koningin Wilhelminalaan 1 
2969 AN OUD-ALBLAS
+31 (0)184 69 1622
info@trefpuntoudalblas.nl

Volg ons