De Regenboog
Bongers Architecten heeft een voorlopig ontwerp gemaakt, waarin alle wensen van de verenigingen die lid zijn van de verenigingsraad, zijn verwerkt, Ook de integratie van de Christelijk kinderdagverblijf De Regenboog maakt deel uit van het ontwerp.

Informatieavond
De Oud-Alblassers zijn uitgenodigd om donderdag 19 november ’15 naar de zaal ‘De Boeg’ in het Trefpunt te komen. Daar zullen tijdens een informatieavond de plannen worden toegelicht en worden er tekeningen gepresenteerd. Tevens worden de omwonenden geïnformeerd over het bouwtraject. De voorlichtingsavond start om 20.00 uur. (inloop vanaf 19.30 uur).

Nieuwe naam
Het nog te bouwen gebouw heeft nog geen naam. Er wordt daarom een prijsvraag uitgeschreven. Namen kunnen tot 1 januari 2016 worden ingediend. “Aangezien wij zeer dankbaar zijn dat een aantal personen in het afgelopen jaar de dorpshuiskar uit de malaise hebben getrokken, hebben wij gemeend de leden van de commissie van goede diensten en de adviseurs van het bestuur tot jury te benoemen die uit de ingediende namen de nieuwe naam zal bepalen. De winnaar zal een diner bij Restaurant “De Burgemeester” in Bleskensgraaf voor twee personen worden aangeboden,” aldus Ad van der Rhee, voorzitter van de Multifunctionele Accommodatie Oud-Alblas.

Namens kunnen per mail ingediend worden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.